hopplan sa

nu har jag inte skrivit på några dagar men ja har helt ärligt inte haft nått att prata om , det har bara vart samma gamla visa , vaknar 05.20 varje morgon sätter på platttången sminkar mig tar på mig kläder springer till bussen går av tar spårvagnen går av den springer till den andra bussen hinner i sista minut sitter där och sover ev. pluggar på det jag inte orka kvällen innan sen kommer alla på i surte sen går vi av bussen går upp för det otroligt as jobbiga backen går upp till skåpet går till lektionen sen på lunchrasten drar jag och min älskling hem till han och käkar efersom ja oftast bara får kväljningar av skolmaten sen möglar jag bara resten av dagen i skolan , slutar oftast vid 3-4 tar bussen hem med donna typ varje dag så är jag hemmatyp as sent eftersom jag måste ta samma väg hem som till skolan så , sen kommer jag hem och äter sätter på datan sitter där lite om jag inte är med gustav då förstås ♥ , sen lägger jag mig typ vid tolv varje kväll så förstsätter det så , men jag ahr faktiskt oftast mycket att göra efter skolan nu tog jag bara en vanlig simpel dag , det blir lättast att förklara hihi . så nu vet ni på ett ungefär hur mina dagar ser ut . idag har var jag på ett skolmöte kan man säga ungdomsfullmäktige tror jag detheter ? det va rättså kul , fast det va så seriöst , ja fatta inte poängen riktigt .. men det va kul att se lite gamla ansikten från tiden då jag gick på nolskolan ! alla skolor från ale va där , så vi fick prata i en sån talarstol eller nått inför alla , haha trodde jag skulle kissapåmig eller nåt , jag hatar sånt , kan vara oseriös pratande mot en massa människor och ha kul med detta va så stelt och tyst och alla kolla verkligen på mig haha , kännde mig värsta klumpig ! sen fick vi fika , jag som va så super dunder hungrig fick hår i min macka , så jag tog en banan ist , poor me :( . efter hela denna långa dagen så hamna jag här tillslut ska snart göra kvällsmat och kolla om jag hittar nån bra film och ladda ner , förhoppningsvis skriver jag imon , om jag nu kommer på nått bra att skiriva om . men ha det så bra så länge  

 

låten gör mig alltid glad , så kärlek till den verkligen

 

det kommer en låt efter också men ja orka inte leta upp nån ny länk så


 

ditt eller datt ?

uggs our stövlar everybody ?




hejjjj

gud , om några timmar är den underbara helgen slut , jag orkar inte med skolan imon ! jag är så jävla seg just nu , det är ju söndag ? sitter och äter godis kollar på charlies änglar på tv och ska snart rensa min gaderob , känns som om jag säger det hela tiden men denna gången ska jag göra det på riktigt ! för jag ska nämnligen göra lite saker för mamma och fjäska gärnet så jag får pengar , och då ska ja köpa nyttnyttnytt , behöver verkligen !! apropå nytt , så ska vi ut nu i veckan också, och köpa vinterskor och sånt , wiiie ntligen ! nog om det för nu , idag har jag suttit barvakt mot syster med min älskling , dagen har i storsätt gått ut på att vi köpte med oss fika och satte oss i slottskogen & kolla på en massa söta djur =) sen börja det spöregna ju så vi kom hem med thaimaten vi skulle käka hemma med mamma pisseblöta nästan ju , blir bara så sur för varje gång jag ska dit så regnar det alltid ! har inte så mycket att snacka om egentligen så nu ska jag in på nätet och kolla runt lite och se om ja hittar några kläder jag fastnar för , jag återkommer !

 
 
kööösssss



-,,

hejochförlåtfördåliguppdatering !, igen , men jag har faktiskt ett liv också hörni =) , som det är fullt upp i just nu . jag är bombaderad med läxor , städning , åka hit och dit , i'm like never home .  aja nu har vi iaf tatt vårt plojfoto skolfoto och försörsta gången kommer jag vara med på framsidan ! skönt att allt det är överstökat nu . va händer i helgen då ? jo jag iaf ska sitta barnvakt med hjärtat mitt lörda & sönda . det blir nog film mat och bara mys hihi . har egentligen inte så mycket att säga ja ska la kolla om det kommer nått bra på tv och äta chips med cola till och bara mysa , det är ju trotttsallt helg nuuu ! men ja skriver imon och tar förhoppningsvis bilder också . sovsött !

ville bara ge en liten hälsning till hjärtat mitt också för att berätta att han är mitt allt .

gustav du värmer mitt hjärta varje dag , gör mig den lyckligaste i hela världen , varje dag . jag kommer aldrig att sluta älska dig , vackra du . min kärlek är så djup för dig att det inte går att beskriva med ord . jag är föralltid din , kom ihåg det , föralltid ! ♥

 


låten spelas flitigt i min ipod , jag älskar den , så därför riktar jag den till dig gustav !
 
 
 

skolfoto

skolfoto igår finns inte så mycket mer att säga , här kommer ett smakprov iaf ! 

9a <3



puuussss

tjenixen ♥

nu sitter jag här och bara knarkar sönder en låt , om och om igen , den är så sjukt bra jag dööör ! iaf så åt jag kykling idag , hade ju tänkt att börja med att skriva om va jag äter varjedag ,men det har ju vart sisodär så tack eldin for reminding me ! anyway jag tror jag kommer blogga mer när jag får en laptop nu till jul för då har jag den under armen hela tiden så då blir det många inlägg . hihi =) , iaf så imon efter skolan kanske jag och gustavminbaby ska på öis match , min första gång på en öis match isf så det ska bli bamseskoj ! och angånde förra inlägget , det om plojen , så är det ploj på onsdag denna veckan och det är stress ! men jag och sabbiina blir nog böndeeer med kanske elinpelin också . haha fan va skoj , vi kommer va riktigt fula ! och på torsdag ska vi stå i arken så bakplåten äggen sockret mjölet chokladen mm flyttar hem till mig på onsdag kväll då , för vi måste hinna baka tills på torsdag , hade planer men dom förstöreds redan när mamma sa att hon skulle träna hela kvällen så ja va tvungen att tvätta ? så vi gör allt hos mig , så det blir mycket spring för min del på onsdag ! det blir iaf cupcakes silviakaka & kladdkaka , mums ! skolan idag va faktiskt rolig , fast måndagar är alltid dom segaste dagarna ! så men nu ska jag fixa lite i min gaderob , men vi hörs senare !





pusssaaarrr

nattsknattsk

sååå nu lägger jag ut inlägg , det va ju faktiskt några dagar sen det kan jag hålla med om ! ska kolla film snart , får se vilken det blir . tror jag tar nån romantisk . iaf va händer i veckan ? sj har jag typ ingen planerat ska bara itta barnvakt imon oh vara med min älskling typ resten av veckan . som ni kanske läste på förra inlägget så hade jag jätte kul igår , händer nog igen snart . och nu till skolfotttot på torsdag , herregud va ska man ha på sig ? måste ut nåndag och köpa nån ny tröja eller nått , sista året nu som är = sista skolfotot , yes ! , bliralltid ful på det . men nog om det nufan ska jag gå och göra te & en smarrig kaviar macka hörs imon finisar !



kyyyysss

girlsnight igår !!!

wiiie tjejdag med elin stina & donna , skit kul va det , tack alla love u <3 dagen börja med att vi möttes inne i stan , och sprang direkt till åhlens city för att hitta hårfärg till mig och elinpelin , vi stog nog där bland hyllorna och rota hur länge som hellst , så sa en som jobba där att vi skulle ta röd hårmousse innan färgning så vi inte fick en hemsk utväxt så vi köpe ju sjklart d för vem vill ha ful utväxt ? sen gick vi och köpte chips och massa sånt och drog hem till mig . vi började direkt med att lägga i den röda grejen i mitt hår och väntade i en kvart typ , sen börja donna med mitt hår , med färgningen . samtidigt gjorde vi hela elins hår rött , fast , hennes röda färg va verkligen inte i i en kvart , utan snarare en timma typ ? fast ingen märkte det fören det hade gått hela kvällen , men vi trodde det skulle bli ljusbrunt ändå , så vi färga det och föna det och allt , men det blev inte som vi trodde .. hela färgningen sluta med att jag fick det jag ville , mörkrunt , elin fick dock inte det hon ville , utan hon fick oranget hår ! stackarn , men hon va glad ändå jag hade suttit och tröst ätit hela kvällen ! sen spenderade vi hela kvällen på att ta massor med kort och kolla på 'drag me to hell' , alla satt ju och skratta och skrek samtidigt ,  ndå rätt lyckat haha ! (y) iaf så lägger jag ut lite bilder , inte alla vissa är lite damp bilder , barnförbjudet haha ! så enjoy !




¨












puussssss ♥


hjärtat (L)

9 månader idag . ett steg närmare till våran framtid tillsamans , jag fortfarande lika jävla galet kär i dig som jag va dagen det blev vi , och den dagen kommer jag då aldrig att glömma gustav .pirrar fortfarande galet i magen . kan inte fatta att du är min , du är så jävla undrbar och helt underbart vacker , finns ingen som du , ingen ! Du är min ängel .du gör mig så lycklig . allt jag egentligen ville säga va att du kommer alltid ha mitt hjärta , kan inte ens tänka mig ett liv utan dig nu . du har blivit en del av mig . Du är allt jag vill ha . Jag älskar dig så himla mycket så jag nästan spricker av kärlek ! Jag är föralltid din .




9månader hjärtat !!

såå nu upppdaterarrr jag , är så många som säger till så vafan =) , men idag har jag faktiskt vart upptagen , mammsens födelsedag & 9 månader med min pojkvän , 090909 lite coolt faktiskt ;* så dagen idag började med att min syster väckte mig as tidigt så väckte vi mamma med presenter kaffe och kakor , sen efter gick jag o la mig igen = försov mig ! så jag åkte hem till älskling och sov där sen skola typ 2 lektioner , på lunch rasten åkte jag & baby till surte och käka pizza . seeen tillbaks till skolan igen , på n lektion . sen efter den skynda oss hem och laga tacos , glass med bär och göra mys innan mamma kom hem för att överrraska henne , sen har jag bara myst hela dagen med älskling , är så glad över att du är min gustav ! så istortsätt har hela dagen bara vart slapp och mys haha . nu sitter jag här med cola & mackor och ska kolla på 'princess protection' med mina mystoffflor och min underbara frölunda tröja , så skare vara en härlig onsdagskväll ! btw . donna och stina i har gett mig ärr för livet , varje gång jag kommer lyssna på dom låtarna vi sjäng till på lektionen kommer jag se hur ni kollar in han lärarens röv framför mig . ska säga er alla där ute verkligen ingen vacker syn ! HAHHAHA fyfan , älskar er :) . aja nog om det .. gick igenom lite bloggar som jag har på min lista så såg jag att en läste boken 'sandor slash ida' , så jag laddar ner filmen , va länge sen nu den är bra faktiskt . Dagens fucking knarklåt måsteju bli den jävla tila tequila låten , låten passar in i mitt humör idag , har vart lite humörsvängningar idag i min kropp . lägger ut den på bloggen så jag kan överföra den in i ert memory card också . och förlåt för att jag inte tog kort på maten jag åt idag som jag lovat men det va lit tight med tid där , men imon . aja men ska kolla klart filmen nu , sen måste jag ta fram outfit tills imon . så vi hörs godnatt ! 








köööössss

godnatt på er

sååå nu ska jag sätta på en rolig film som vanligt blir nog typ hannah montana the movie , kommer störa mig på henne hela filmen men still , jag upppdaterar imon sovgott


puussssss

the food for todayyyy

har tänktmed att börja med 'the food for today' varje dag , så jag själv och ni kan se va jag stoppar i mig varje dag , kommer det en dag utan detta inlägg så betyder det bara 'knappt ätit idag , ingen go mat' inte så ovanligt faktiskt




hallojsann

hemma nu från en hel dag i skolan , ifs rättså härlig dag idag , pizza med elin och sabina , :) iallafall , har nyss käkat , ska sitta barnvakt i några timmar nu , så då ska jag nog lägga ner tid på musik läxan så det blir ett MVG ! aja skriver kanske mer senare , för nu ska jag fixa med Z !

kisssessss  

sleepsweet

så nu ska jag sätta på the santa cause 3 äta glass och dricka coola . myyyyys hörs imon !



godnattt

 

.

no makeup todaaayyy
 


dagens songs !





kööss

skeppohoj

nuu äntligen ger jag er månadens första inlägg , har vart rättså bussy in my life . iaf idag så har jag som nästan alla söndagar hängt med syrran med till stallet . efter det så åkte vi hem och bytte om , sen in till stan ! skulle nämnligen köpa present till mammsen , hon fyller ju på onsdag ! Kan ju bara säga att jag och jonna inte tänker samma , jonna : amanda badankan då ? jag : vi har ju inget badkar ?!?!?! omg .. det blev iaf en coolpresent tillslut , sooo my mom . kan inte säga ännu , tror hon läser min blogg så men iaf senare efter det så köpte jag (äntligen!) nytt smink , mascara foundation och puder , ska försöka sluta andvända brunkräm och shit , bara mascara , men detta va för just incase =) ! så fick jag en ny piercing också till läppen , en vit/silver som jag har velat ha hela tiden . efter det ja , då gick vi till arkaden och käka nån slags thaimat ? sen vare bara hem och kolla film med mina nya raggsockor ! aja skriver mer sen cuties



pussss  

RSS 2.0