sovsött

godnattt sötbullar ! ;*



hejsanhopp

the studio idag . lägger in bilder imon eller nått , huhu (:
puuusssss

tjenixen

hejhopp nu är jag här igen hihihhuhähä , men jag ska faktiskt ine skriva så mycket dena gången skriver sista inlägget för idag för jag ska nog knarka film snart så jag kommer somna . men jag tänkte göa en dagens lista !

dagens bra ? pizza , sol , shoppa , träffat nya människor , miami ink maraton & nagelfix !

dagens not so good ? inga kompisar hemma , frysande kallt i skuggan , folk som trampar mig på tårna , lång vänte tid på mat stället idag , saknar min kille , no monnnney & brännan :(


dagensglass blir chocolate fudge brownie , mums !



puuussss  Melvin är kär 

shooooppppa

så nu är jag hemma med nya kläder ! hihi buuuusig jag är . jag ville ju ha kortbyxor och enklänning med det blev 2 st kortbyxsett ist , i love it !  (((:



 


miami ink maraton !

kat von d , en riktig hottttie !




pusssss


hejsötnosaer

gomorgon alla sömntutor ! Här sitter jag med oboy i handen och bloggggar , jag vakna rätt tidigt idag , skulle hängt med till havet idag men jag banga det , har brännt mig på hela kroppen ju hihi , så när jag vakna satte jag mig framför teven (ska ha miami ink maraton idag hade jag tänkt) med massa frukost framför mig och gjorde franskmanikyr , va rätt morgon pigg idag (ovanligt)  . iaf idag ska jag och mamma ut o shoppa när hon kommer hem , ska handla kortbyxor och ev . en klänning . så är det lördag idag ungar , det betyder masssssssa godis för min del ! aja , så vill jag fääärga mitt hår . någon färg vet inte , vill bara inte vara blondin meer !  så jag langar en ps bild som jag gjorde en riktigt flummm dag med min homie huhu . aja skriver mer sen ! :)






puuueeezzzz ♥


They say a picture tells a thousand words
but I know I could write over a thousand more for you .

Sanotaan, että kuva kertoo tuhat sanaa
mutta tiedän Voisin kirjoittaa yli tuhat enemmän sinua.





puussss på dig hjärtat . (L)

hääj

har inte så mycket att skriva om idag , jag har bara solat . inget speciellt . skriver mer imon ist , är rätt seg .



puuusssss ♥

michael jackson .

rip michael .  :(  såg en video där en man frågade han va han skulle säga till alla hans fans innan han någongång dör , då sa han att dom lyssnar på denna låten då skulle dom förstå allt , allt om mig . så det är precis det jag ska göra just nu hämta cola och chips och lyssna igenom låten för din skull michael .   http://www.youtube.com/watch?v=7Of7bHuV0wg  † .



sov gott .  ♥

soooooooooooooola

jag haaaar sooolat & badat heeeela dagen , med gustav & familjen min , hihi busigt och sjukt kul . ! imon så ska jag sola mer , sen mer och sen typ mer !  :D laaangar bild på brääännnan , baby blev brun och jag blev extremt röd ! :o men hoppas jag blir brun imon iaf ! ps . måste bara säga va han sa när vi satt o sola och käka glass ; amanda , har jag någonsin sagggt hur söt du verkligen är , både jag och glassen smällte på samma gång kan man ju säga ! jag älskar min kille sjukt otroligt mycket . han är det bästa jag någonsin haffft , som har hännnt mig , och verkligen det vackraste som finns i mina ögon ! helt underbar . you're the one for me gustav .. (L) .





puuueesszzz  ♥

<3

sabina på onsdag , have beeen miisssing you my friend (:  ♥


hejonödigtinlägg

lsse idag , finns inte så mycket mer att säga , ni fårstår hur kul jag har hafft så ja behöver inte säga mer !

 

pussssssis

hejhejhej

såå nu va det ett tag sen jag skrev , sen jag skulle till lager . jag fick inte köpppt så överdrivet mycket bara några linnen och klänningar . min midsommarafffton började med att jag träffade gustav i stan när det spöregnade & sen skull vi möta min mamma och syster vid trädgårdsföreningen , så kom mammas madde sen gick vi in och så skulle det precis börja med dansa runt stången tyyp , haha jag och gustav va ju såklart tvingade av mamma och madde att dansa med min syster , HAHA  . kommer aldrig glömma hur glad han såg ut när han dansa med oss haha så sött att han verkligen ville vara med oss och dansa , helt underbar är han mot mig , min kille <3 . anyway så sov vi inte så mycket den natten så jag va rätt seg dagen efter kan man ju lungt säga . va hos min älskade morfar idag han blir bara sötareochsötare varje gång jag komme roch hälsar på !  :) fick reda på att hans största dröm va att börja rida , hahha omg ! så söttt . anyway ska till kreta snart med mamma jonna karina & simon , kulkul , soool&bad , (: och så ville jag bara meddela att jag och min sötnos inte ens har fyllt våran 'sparburk' med 50 öre ännu , så vi får la se när vi blir klara , hihi :) nu hade jag faktiskt tänkt att berätta mer om va jag har gjort idag utom morfar , jag har kollat alla avsnitttt av mommas boys hahha jag älskar det nu , det fanns typ en tjej som hade mörkt underhår , skit snyggt ju , jag har faktiskt funderat på det ett tag på att färga underhåret  , och lite löshår också då , eftersom att jag inte kan färga hela håret breunt för då kommer det ful utväxt oxh skit , + att jag har lovat min gustav så vi får se hur det blir med underhår , men jag kommer nsart ta hål i tungan , så alla vet att det är typ bestämmt nu ! :)) ser fram emot det .  aja kanske skriver med sen , om det plopparuppnått nytt in my head !



puuuuzzzzz

my love .




baby , i love you more than everything in this whole big world .
  ♥

tjenispenis

såå nu sitter jag här igen , med chips , as usual . hihi hope i'm not gettting fat . anyway idag har det vart segt , verkligen segt . jag har bara kollat film och ätit jordgubbar hela dan i stort sett ! vart litt på datan också , och jag har faktiskt tröttnat lite på bdb nu , alla lägger ju in samma pic's ? alla ser ju lika dannna ut på bilder . so sick of it , så jag funderar starkt på att kanske tom ta bort min . :) life goes on . gud snackr ju bara engelska här ju , deal with it bitches :* . jag undrar iaf va alla har för sig nu i början ? ja vet ju att i det drar i gång förr eller senare , men i början är det ju alltid segt som att bada i sleemmmm . Iaf så håller jag på att få ihop alla tjejerna igen , på sommarlovet glider offtast alla lte isär så , jag försöker förfullt , party ! iaf skriver nog mer sen puss på er blogggöööörs ! 




heeej !

Hej & nej , jag är inte död , bara allmänt upptagen med ett rörigt liv . :)  Ja , nu har ju sommarlovet börjat och jag är seg , som vanligt i början , har kompisar som redan har hunnit gå på lisse fleeera ggr och vart utomlands , jag bara liggerhemma och slappar , solar & äter !  ihihi , Jag och gustav har kummit på en smartiiiss grej , vi skall ha en stor burk som vi skaläggga i pengar i varje dag , så sparar vi till en resa eller nått kul ! (y) och så vile jag bara tilllägga att jag saknar alla underbara kompisar i udddevallla & spanien :( så drf lägger jag ut lite pic's på spaiiiin , tyyp the best time of myyy life <3 :) . mwen nu börjar jag fundera på va jag ska ta mig till denna sommarn , förra gick ju bokstavligt ut på att tälta äta sola & bada med sabina , huhu , hoppas denna blir lika rolig . har iaf bestämmt mig för att flyga och fara , nästan aldrig vara hemma ! :)
så nu har jag lättat på mitt hjärta en gång för alla idag och upppdaterat , åter kommer nog imon kväll , ska till lager 157 imon hela dagen så vi får välll se  , kanske r för trööttt efter allt shopping (a)  , men hööör av er om det blir lissseberg i veckan , för då äer jag garanterat på !  ps . gustav , jag saknar dig , ses om 4 dagar , loooveuuuu ! (L)



hih lina, pose ? (a)

gullepiggggs !
hihii best friendssss 4evaaaahhhhh ! (a) :*
åååh mina bästiiisar ! :D <3

<3

<3





ellan

nadia

lina

amanda

linnéa







HAHAHHAH ELLLLINOOOR !

shiithans fula hår ..

<3 .

naaw ..

HAHAHHAHAHAH :d



pusss  ♥ 

hejhoppppppsilofffs

jaja ni får skratta åt mina hej rubriker men ja typcker det ser så tråkigt ut med bara typ hej ? så ah , jag är super glad och super ledsen på samma gång om alla därute ville veta , för det första är jag ledsen över att det kommer bli bara två klasser nästa år , det betyder att min klass kommer splittras , guud ja hatar det , gillar alla mycket verkligen , som en familj . :( (f)  . det jag är glad över är att vi ska ha en klass dag imon , typ sista med klassen , ja kommer börja gråta när vi slutar . aja iaf ska sluta varann lipsillll nu . Imon blire minigolf & mat :D och så måste jag säga att jag äääälskar solen , tar vara på varje minut med solen hihi , aja nu ska ja välja kläder till imon hörs !




pusselipuss  ♥ 

RSS 2.0