,

hejsan svejsan , ligger hemma dag med med min sjuka , baby kommer sen och stannar hela helgen förhoppningsvis , ska fixa så det blir mysigt hihi (a)  btw , mamma kom hem igår med cola , ben&jerry , choklad & hallonkräm , äter alltid kräm när jag är sjuk =) ily mammi ! aja ska fixa lite nu vi hörs  

10 månader idag med dig hjärtat mitt , jag älskar dig sjukt mycket !!! jag är föralltid din gustav (L) .   




pussss


sjuk

hej bloggare och alla andra där ute . jag vakna nyss upp i min varma säng av att regnet slogg mot mina fönster och av att larmet till grannens bil gick , har vart uppe några gånger idag , stanna hemma idag från skolan är sjuk och har halsbränna snuva & feber så jag har bara legat här hemma och kollar på tv med mina halstabletter , och idag för första gången på länge fick jag mig en riktig frukost ! hinner ju aldrig göra det innan skolan så det va mysigt , och så har jag och mammsen bestämmt nu att vi ska ut och shoppa massvis med kläder nu i helgen , behöver verkligen tjocka koftor iaf det är en sak som är säker ! dagens mat vet jag inte just nu , kanske inget alls , brukar ha jätte dålig aptit när jag är sjuk men vi får se . men nu har jag inget mer att skriva så jag lägger mig och kollar på tv igen och kanske tom gör lite te med honung , bra för halsen ! (y) så hörs vi kanske senare om jag orkar annars ha en fortsatt bra torsdag ! btw , jag har letat upp den perfekta netbooken för mig nu , så vi får hoppas att jag får den hihi . 

sikken bild jag hitta , blondiiie times =)

 

kramiiiiissaaar

måndag .

Idag har det bara vart skola och sen hem och hjälpa mamma med tvätten . imon blire shopping , shoppa in my ♥ . Fundarar på att hänga med carro och några mer till ullared nu på lovet , tror det blir så (y) anywaaayyy nu ska jag hoppa in i duschen sen ska jag äta kvällsmat så vi hörs , skriver om morgondagen imon . btw ,  söta mamma köpte brunutansol spray för ett tag sen , testa igår lite lätt , men den ska börja knarkas från och med ikväll !
dagensmat : har vart klubbor hemmalagad hamburgare & äppelpaj med vaniljsås !


ps . vääälldig seriös bild som representerar dagen haha , godnatt !

Jag älskar dig gustav , låten säger allt .

 

hej i glass burken

hejsan nu sitter jag här vid mn kära dator igen och käkar glass , vanilj med choklad bitar i , mums ! fast min favorit är ju still bananchoklad ;) . hur har enran dags ett ut ? min börja med att  fick dra mig ur sängen eftersom jag ick 2.5 milarn igår hadejag ont i hela kroppen verkligen imorsen så ja kom lite försent , annars har jag haft en underbar dag med alla mina sötisar , nu har vi planerat också att ha tjejkväll nån dag i november för mig och elin , för att vi fylle typ då så jag längtar ! annars har jag bara städat och ätit pizza idag så det finns ingen intressangt att säga omd et .annars så fråga donna mig om vi skulle praoa tsm så vi kom fram till pizzeria eller donken , haha loveu <3 , annars ska jag nog praoa med min älskling andra veckan också så , men jag återkommer mer om det om två veckor . och just det jag skulle bara berätta att min skolsyster håller på och jobbar på mig hela tiden att jag ska gå upp i vikt , skit jobbig ! men hon sa att ja skulle gå upp nu till vintern , då kommer hon nog bli glad haha för jag äter alltid hur mycket köttbullar och prinskorv som hellst , melike big time ! =) aja nu ska jag kolla klart på filmerna jag snacka om igår och käka upp min sparade pizza bit som ligger i kylen , vi hörs puss och godnatt .



hitta en gammal going , sjukt skön ♥ 

 

kram

helllluuuu

först ville jag bara börja med att be lite om ursäkt för dålig uppdatering , ja vet att jag inte är så snabb på att lägga in nytt inlägg men somsagt sitter ju inte och nördar vid datan precis ! :) ville bara skriva lite om att jag gick vätttlefjäll idag , med jocke rasmus david linus romeo och typ carro hihi , gick den långa 2.5 mil , ville bara skryta lite om att jag fick en as bra tid sa dom . så förhoppningsvis går det på mitt betyg nu och höjer mig upp till toppen =) . annars har jag bara extremt ont i stortån , den är blå . och har sisodär ont i bena . meen nu ska jag nte sitta här och klaga , den va faktiskt skoj , hade kul hela vägen ! nu ska ja snart hoppa in i duschen och tvätta bort all lera smuts och barr sen kolla på två mysiga tjej filmer , bröllps duellen & ghosts of girlfriends past . men ni får ha det så bra så länge och sovgott

lägger ut lite bilder på förra veckans shopping också för skojskull



 

pussen  

RSS 2.0