Gott nytt år på er !



Hinner inte skriva men jag skriver och lägger ev ut bilder imon , hörs då ! ♥


09.22 !

suck , jag är vaken nu för att två snorungar hoppade i min säng tills jag vakna kan inte säga att jag är pigg precis men jag skriver ändå och ska ändå upp och äta , hoppas att ni får en bättre morgon iaf , jag skriver mer sen om jag orkar och hinner !


Jag är så kär i dig så jag blir snart galen !



Jag älskar dig gustav .


Godnatt

Så nu ska jag nog inte sitta mer och nörda vid datan , tror det kommer bra filmer på tv ikväll , men jag har nog min mini baby med mig soffan iaf , aja dagen har bara vart seeg , har nog inte vart vaken nånstans inte ens på msn , haha har fått en massa klagomål på att jag är seg idag , nej men ska sova ut ikväll , så kommer min kära kusin imon och sover över som sagt , så ska vi ha myskväll och bara spelaspel leka och ha roligt hela dagen ! Sen kan jag ju avslöja när jag ändå håller på att jag & min kära vän donna ska ut till stan & ta en fika och shoppa på onsdag , en stund iaf tror nog inte att vi kommer orka mer än 2 timmar haha ! Så nu har jag nått att längta efter , har saknat henne . Men om jag ska hålla på att shoppa hela tiden måste jag rensa snart också , känns som jag har känns som jag har jätte mke som jag inte använder , men när jag väl ska rensa så vill jag typ inte slänga nått haha ! Aja ni får ha en bra kväll , nu ska jag ta och måla naglarna och ringa en kompis , hörs imon ! ♥



Togg bara en slarvig bild för att visa att den fula utväxten äntligen är borta !  *puh*  
 

=)



Well after all , i do love you weirdos !

Elin kling !

Asså va mer kan man säga mer än att bruden är stört skön & sjukt snygg ! Elin är helt klart min förebild , måste säga att jag har följt hennes blogg nu i ett bra tag och jag tycker alltid att det är lika roligt att läsa hennes inlägg och va hon tycker och tänker , & alltid lika snygga kläder ! Och jag ser verkligen fram emot att se henne nu i Let's Dance ! Elin är grym !

¨


morgon inlägg

Käka nyss frukost , mamma skulle iväg och träffa en kompis så det betyder att jag är barnvakt nu i två timmar *suck*  , + att min kusin kommer imon och sover över . N ska vi titta på film , som tydligen blir Barbies dagbok haha , jaja va gör man inte för sin syster . Nej nu ska jag ta o göra varmchoklad skriver mer sen  kramisar



:)

Älskar min nya jacka och mina uggs !


 

Lördag !

Hejsan allesamans efter en dag med bara shopping i flera timmar ! Haha såg att stina gästblogga medans jag färga håret , så söt haha , iaf resultatet blev bra , samma färg bara att jag togg bort den hemska mardrömmen , utväxten ! Och så färgade jag löshåret , och det blev lyckat (y) ! Som sagt en heel dag shopping då på backa plan , dagen började med att vi tog spårvagnen ända till bp , sen fick vi gå en bit , en bra bit genom slask och vattenpölar till skoaffären ( där jag entligen skulle köpa mina efterlängtade uggs ! ) , jag kan ju säga att alla hade blöta strumpor när vi kom fram haha ! Sen va det flera timmars provande och springande gemon en massvis affärer så senare drog vi till Burger King haha dom som egentligen ville äta på Paprika , men jag övertygade dom med att man inte blir mätt på sallad , det är min teori enligt dom men hade jag inte rätt ? där satt vi helt mätta på BK och rapade ! Senare mot kvällen drog vi hem till mig som sagt då och färgade & kolla film 100 girls , sen så drog dom vid 8 ungefär så jag satte mig med en skål risalamalta a lá min mamma & kollade på Robinson med henne , ärligt talat förstår mig verkligen inte på det programmet , helt sjukt att människor vill vara frivilligt ute på en ö mitt ute i ingenstans med ingen mat eller nått ? Aja mig kommer ni aldrig se där iaf ! Iaf idag fick jag då köpt 2 nagellack , en rosett , ett armband , ett linne , 2 tröjor , skor , en jacka , hårfärg , benvärmare trosor & mat ! Men nu sa mamma att det kom en bra film på tv eller nått så jag skriver inte så mke mer , lägger ut bilder på det jag köpte idag då , som stina lova haha ? =)  men jag hade roligt med er tjejer iaf , ni får mig alltid att må bra mitt i all kaos . Tack för idag ♥ . Så skriver jag mer om vad som händer imon , sov sött & godnatt !












 


sale !


Peaaaa gästbloggar!

Hejsaaan Amandas läsare, Peor här!



Idag har jag, Amanda och PK vart och shoppat. Amanda fick köpt en massa som hon kommer att visa lite senare ikväll. På väg in till en affär snubblar Amanda mitt framför ''fint'' folk, HAHA, seriöst ni anar inte hur mycket PK skrattade men jag ska nog inte säga något, jag skrattade också en hel del. Men i alla fall var det långa köer och människor knuffades för att få det de ville, otroligt jobbiiiiiigt!!! Vi har haft kul och det är det viktigaste av allt.

Zorro ligger här bredvid mig och sover, tror jag. Åhh jag vill också ha en katt, en sådan som Zorrisss då. :)

Men nu håller PK och Amanda på att färga håret , det skall bli kul att se resultatet med tanke på att det har blivit fel ett par gånger när jag har varit med och färgat håret på någon. En gång till exempel råkade min kompis hår bli rött istället för mörk blont, men det var hon i affärens fel, but it could have been my fault :O aja, jag fick även höra att när PK skulle klippa Amandas hår (nej, hon är ingen frisör) blev allt helt kaos. Hon fick ett dåligt samvete så hon klippte av en bit av sitt enga hår, nawww :(

Jag märker att det är många som säger MORR på våran skola nu, haha. Först var det liksom bara vi tre som sa det men nu är det ganska många!

Aja men nu är det dags för mig att se hur det går med färgningen. Vi ses!

XOXO
Peaaaaaaa'





Godnatt

Nu ska jag ta och kolla på Narnia med mamma och några mer oc äta massa godis med julmust . Men jag lägger ut bilder imon och tar förhoppningsvis med mig min mini baby med ut men ni får sova så gott !

.

 


                                                            
  = Jag hissar fb ! Tro det eller ej men jag ha blivit riktigt engagerad i det hela , nu innan fick jag bara damp på alla sånna farmville inbjudningarna men nu när jag gick in härromdan och satt hela kvällen och svara på dom alla 208 olästa förfrågingar så känns det mycket bättra haha , så det är en stor hiss !




  = Och så hissar jag faktiskt den nya grillen i femman Frankfurter & Cabanossy , först va jag lite skeptisk när jag och min kompis bestämmde sig för att äta lunch där men det va faktiskt helt okje , ja menar det är alltid kul att prova nått nytt än donken , så jag råder er att testa gå dit och äta nåndag !

 


  : Hade faktiskt bara en diss , seriöst är det bara jag som stör mig på den jävla affären , kläderna ligger överallt och alla människorna är överallt och DUBBELT så mycket nu i jul och på rean , det är som att frivilligt gå in i en farlig djungel , det värsta är när det bara finns en sak kvar av något så är det riktigt så att alla vill hinna in först ! Därför åker jag och shoppar på backaplan imon !  Nej , usch säger jag bara på det !



 


Glad tjej på ingång i bloggen !

Nu har jag entligen fått igång internet på min mini baby efter massa om och men och ligger nu i sängen och bloggar med zorro , man kan ju för fan inte ringa till den jävla kundservicen dom är ju helt tjocka i huvet , hjälper ju inget !  Iaf nu är julen och födelsedagen över bara nyår kvar , godjul alla btw ! Hoppas alla hade en super go jul , som jag hade ! dock hade vi julen hemma, mycket att göra menmen nästa år bestämmde vi att vi skulle ha den hos moster och jag bestämmde att vi skulle börja med att göra rimm till julklapparna , jag vet , en sjukt jobbig ideé men då har vi ju nått att pyssla med iaf , kul ! På födelsedagen fick jag massa nagellack av syster och rosa mini pc och data saker av mamma , 2 fina armband av stina & pk , presentkort av morbror , massa blommor choklad och pengar av söta morfar , en ring av mina kära bröder , en timmas privat smink kurs på panache av moster och kusin och ett jätte vackert halsband med ett silverhjärta på av min pojkvän , tack för allt ni är bäst ! Sen till jul blev det massa mer presentkort , pengar , en as mysig morgonrock & björnborg kläder mm . Och nu på julen har jag nog ätit mer än någon annan jul ever , godis köttbullar korv och all skit , ja kan säga såhär att jag har inte kännt av hunger på hela dagen ! Iaf jag hade en jätte mysig julafton med min underbara släkt . Men nog om julen nu kommer ju nyår snart kanske blir det killen eller blir det fest med tjejerna fårse , imorgon ser dagen ut såhär , först uppochhoppa vid 9 käka fixa mig sedan möta stian och pk och in till stan och shoppa massa på julrean ! jag kan ju bra rabbla upp en jävla massa saker redan ! Först hårfärg , skor , ev jacka , kläder i massor , smink , trosor , ev mjukisdress & parfym ! =) Sen hem igen och färga mitt hår och mitt nya löshår ! En riktigt mys lördag helt enkelt , och rea mår jag verkligen alltid super bra av ! Men jag skriver mer om morgondagen och lägger ut bilder imon , kramisar

                                      Födelsedag







                                           Jul





dock fanns det tyvärr inga inte suddiga bilder på släkten eftersom mamma höll i kameran hela kvällen !


viktigt meddelande !

Jag har inte bloggat nu på några dagar men jag kan kortfatta det med att jag har fyllt år och haft den bästa födelsedagen hitils ! Jag ville bara säga att jag lovar att höra av mig fixa nytt blogg tema och lägga ut minst ett inlägg varje dag när jag får igång internet på min mini pc ! Vi hörs då !  ♥


godnatt

sitter här och äter blåbärskräm och nu ska jag kolla film , det blir nog just my luck , med pepparkakor & coooola sen , sen ringer min kära vän och håller mig sällskap denna kalla snöiga kväll ! godnatt , så skriver jag förhoppningsvis imon =)




nattinatti

heeellluuuuu

Nu skäms jag lite har inte bloggat på va blir det nu flera månader eller nått , aja skit samma i have a busy life! skol slut och jul lov snart på fredag samt betyg och samt min födeelseeedaaag ! och jag har läängtat i ett helt fucking år nuuu på att fylla igen , ska spendera min bday först på skolan då sen med donna sen med mingustav sen film kväll med stina och pk , kan det bli bättre ? sen ska ja ha släktkalas på lörda sen fram tillkvällen kanske det blir att jag tar tåget till trollhättan för att träffa några eller så blire becka vet itte ännu , like i said , i'm a busy girl . sen så kastrerades zorro igår , han spydde och sånt skit igår =( och jag ska till läkaren snart och ta allergi tester på typ 5 grejer , mamma vill det eller nått , räcker det inte med allt jag redan är alergisk mot haha , och så förra helgen va viktor och oscar här med walle och alex hela helgen , dom ä sjukt sjuka , men det va sjukt roligt , iaf så ska jag käka kvällsmat nu , tror att det blir nått med inlägg senare , ha det bra sålänge !



langar bild på mig & min pussgurka ♥

RSS 2.0